Stelor Meetings är för dig som vill ha något utöver det vanliga i mötesväg. 30 minuter från Stockholm kan vi erbjuda en oas långt borta från gråa konferens- och mötesfabriker.

Priser från 3 950 kronor per person för 2 dygn inklusive frukost, lunch och middag.

Boende
Hotellet erbjuder 4 dubbelrum och 2 minisviter och kan bekvämt husera upp till 14 personer. I loungen, som också kan fungera som konferenslokal, finns en stor öppenspis som dominerar rummet. De parkliknande omgivningarna inbjuder till uppfriskande promenader året runt.
Mat
Frukostar, luncher och middagar serveras i vår ombonande restaurang 100 meter från hotellbyggnaden. Här är också baren öppen framåt småtimmarna. En av luncherna brukar vi duka upp precis vid havet för att man riktigt skall få känna närheten till vattnet.
Möten
När det kommer till lokaler för möten eller konferens så finns det en del att välja på. Sitt ute om vädret tillåter, ha en lugn och trivsam session i loungen eller använd restauranglokalen som mötesplats. Utrustning såsom projektor, WiFi och whiteboard finns på plats och ingår givetvis i priset.
Aktiviteter
Vi tror att rätt aktiviteter verkligen kan vara pricken över i:et för en konferens. Vi har ett stort urval med allt ifrån havkajakande till vinprovning. Välj något som passar gruppen så fixar vi resten.
Vad ingår?
I grundpaketet för 3 950 SEK och som omfattar 2 dygn ingår:
  • del i dubbelrum
  • frukost, lunch och middag
  • transport till och från flygplats
  • projektor, whiteboard mm.
  • tillgång till nät
  • möteslokaler
Vi är väldigt flexibla och fixar allt enligt önskemål.
Dit och hem?

För att ta sig till och från Gotland så finns två alternativ.

Det enklaste och snabbaste sättet är med flyg från Bromma eller Arlanda med Gotlandsflyg. Det andra alternativet är med färjan som trafikerar Nynäshamn och Oskarshamn.

Väl på Gotland så kommer vi givetvis och hämtar er oavsett hur ni tagit er hit. Behöver ni hjälp med bokning av flyg/färja så fixar vi det.

Vad finns att göra?

Det finns en rad aktiviteter att välja på om man vill hitta på något speciellt som en del av vistelsen. Allt från golf och havskajak till charkprovningar och vinprovningar går att ordna. Dessa sköts alltid av människor som är experter på respektive områden.

För bokning och mer information kring aktiviteterna så kontakta oss via info@stelor.se eller via telefon 0702 355435.